Første besøk på en norsk michelin-restaurant.
Maten var god, vi gikk for en 10-retters. Et par-tre av rettene var smaksbomber som smeltet i munnen. Prisen for mat er høy, men ikke helt uoverkommelig. Rettene var veldig små og vi var relativt sultne også etter 10 retter (og da angret vi oss for at vi ikke gikk for 20).
Drikkepakken var OK, men her imponerte ikke FAGN og prisen var svært høy i forhold til hva vi fikk servert. Det var minimalt i glassene og balansering av vin vs. mat var helt grei (har opplevd bedre). Googlet noen av vinene etterpå og det var strengt tatt ikke så dyre og eksklusive viner (som prisen på vinpakken skulle tilsi).
Så det var en bra opplevelse, men jeg drar neppe tilbake. Besøket slo ikke forventningene, heller litt skuffelse. Vinpakken var nok det som både kostet mest og skuffet mest. Total karakter 7/10.
Flere bilder av maten kommer når jeg får dem fra fotografen.
Oppfølgingspunkt er vel at jeg nå tenker å kjøpe meg en japansk sifonbrygger, en vakuumbrygger for å lage meg te. Systemet fungerer ved at væsken i den nedre kolben varmes opp og stiger opp i det øvre kammeret hvor ingrediensene er. Når varmen fjernes trekkes væsken tilbake ned og vi sitter igjen med en filtrert og smakfull drikk. En sånn brygger sammen med egne høstede te-ingredienser må jo bare bli en suksess.
Sifonbryggere finnes i alle varianter, jeg vil ha en der jeg kan tenne et lys under for å varme opp kolben.