I dag ble det kjøretur til Frøya og feiring av mamma som fylte 60 år.
Forretten besto av baconstekt kamskjell fra Seashell med lodderognvinagrette. Sashimi av laks fra Salmar, wasabi og syltet ingefær. Dette var tydeligvis ny mat og en ny opplevelse for mange. Et lite høydepunkt når tante Lena tok seg en stor bit wasabi og ble rimelig blank i øynene. Pappa syntes det hele var litt kjedelig og smakløst, men ble beroliget når han fikk forklart at det bare var forrett. Forretten var nok som å kaste perler etter svin!
Hovedretten var villsaufilet fra Frøya. med hvitløk, parmesan og timian fylte tomater. Fløtestuede sopp, løk , rødvinsaus og asparges- bacon. Veldig godt, og dette tror jeg også falt i smak hos de som er mer vant med tradisjonskost.
Dessertbordet var medbringte kaker, og mamma (+ Lena) hadde forberedt ca. 20 kaker. Den største skrekken når vi har familieselskap er jo at det ikke skal bli nok kake, men med nesten en kake per person ble det mer enn nok også denne gangen.