Avspasering med bismak

I dag hadde jeg en  dag avspasering.

Litt før sju fikk vi polske arbeidere på besøk. Bare et lite oppsamlingsheat for å få montert opp skyvdørsgarderobe på badet og litt forefallende. Vi hadde også KOS-kurs og fikk gjort en del annet som bare måtte gjøres. I kveld logget jeg på jobbmail og fant 74 nye e-poster, der nesten halvparten må besvares i morgen. Så det å ta en dag fri betyr dessverre ikke at arbeidet forsvinner.

Fikk levert tredemølla, så nå er den montert og koblet opp mot nettbrett. Vi har hatt hver vår prøverunde, og dette tror jeg kan bli gøy for hele familien.

Fikk også en Norzola Norsk Blåmuggost i posten, for testing gjennom Buzzador. En svær kasse, et par fryseelement og en liten ost. Den har jeg tenkt å lage en egenkomponert kamskjellrett med, som må legges ut på ymse sosiale medier.

Tanken er å steke kamskjellene på vanlig måte. Tenker også å steke asparges, som jeg jo synes passer ypperlig til Kamskjell. Så tas restene fra stekpanna og blandes med blåmuggosten. Sausen piskes til blåmuggosten er oppløst før det tilsettes litt fløte. Så kokes sausen sånn at den blir tykkere og den helles til sist over kamskjell og asparges. Serveres med godt brød. Det må da bare bli godt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *