I år sto Veronica og Ariana på stand med NCF (cøliakiforeningen), der det ble laget glutenfrie sveler. Vi andre gikk litt rundt og utforsket, og Noah fikk smakt hvalbiff og råmelkspudding. Jeg fikk smakt sikkert hundre ulike oster, der rundt 97 smakte omtrent likedan. En som skilte seg ut var blåmuggosten Supersting, som ble kjøpt og konsumert i kveld. den er laget hos Åsbergets gårdsmejeri (mellom Østersund og Sundsvall) og passet godt til rødvin. Prøvde også RørosOst med røkt reinsdyrkjøtt, men den syntes vi smakte omtrent som en tube baconost (den vant bronse i VM i ost i fjor).
Matprosjektet går videre, og nå innarbeides 3 egg til frokost og et stort glass melk til frokost hver eneste dag. Litt ulike tilsetninger, i dag kantarell fra i går. Lunch og middag er litt vanskeligere, spesielt nå som det er matfestival og helg.