Noah hadde laget det på skolen, så i dag laget vi masse hjemme. Det ble litt i søteste laget, noe jeg forstår når jeg leser oppskriften på nettet.
Oppskrift på nett vs. vår oppskrift
1 dl sukker (vi brukte 6 spiseskjeer pr. pose)
2-3 ts vaniljesukker (vi brukte 1 spiseskje pr. pose)
3 dl kremfløte (vi brukte 2 dl. pr. pose)
3 dl melk (vi brukte 1 dl. pr. pose)
1 brødpose
1 bærepose
snø
grovsalt
Slik gjør du det: Hell sukker, fløte, melk og vaniljesukker i brødposen og knyt den godt igjen. I bæreposen putter du ca 3 deler snø og 1 del salt. Eks. 3 liter snø og 1 liter salt (vi brukte 3-4 liter snø og 10 ss. skjer grovsalt). Putt brødposen med fløteblandingen inni bæreposen, og knyt bæreposen godt igjen. Rist og rull bæreposen i ca 10 minutter (vi ristet i et par-tre minutter). Ta ut brødposen, klipp et hull i hjørnet og ut kommer deilig soft-is!